-10%
,

Računar DELL OptiPlex 7040 Mini SFF (Refurbished)


 • Intel-ov procesor šeste generacije i5 6500
 • Super brzi SSD disk 240 GB
 • 8GB DDR4 memorije
 • Kompaktan i moderan dizajn
 • Višestruke opcije povezivanja, uključujući USB 3.0, HDMI i DisplayPort
 • Trusted Platform Module (TPM) i BIOS zaštita lozinkom za poboljšanu sigurnost
 • Temeljito testiran i certificiran za rad s popularnim softverskim aplikacijama
 • Prilagodljiv kako bi zadovoljio specifične potrebe i zahtjeve korisnika
 • Idealan za osobnu i profesionalnu upotrebu
 • Snažna i pouzdana performansa
 • Idealno za pokretanje više programa istovremeno s lakoćom.

350.00 KM 390.00 KM

DELL OptiPlex 7040 SFF desktop računar je snažan i pouzdan uređaj koji je idealan za privatnu i poslovnu upotrebu. Sa Intel-ovim procesorom šeste generacije i5, ovaj desktop računar je napravljen da pruži vrhunsku performansu, omogućavajući vam da pokrenete više programa istovremeno bez problema.

OptiPlex 7040 SFF ima elegantan i kompaktan dizajn koji je savršen za svaki radni prostor. Bez obzira na svoju malu veličinu, ovaj desktop računar ima snažnu hardversku konfiguraciju i naprednu tehnologiju. Također ima različite opcije povezivanja, uključujući USB 3.0, HDMI i DisplayPort, što olakšava povezivanje sa vašim omiljenim perifernim uređajima.

Ovaj desktop računar također dolazi sa različitim sigurnosnim funkcijama, uključujući Trusted Platform Module (TPM) i BIOS zaštitu lozinkom, što osigurava da su vaši podaci i osobne informacije uvijek sigurni i zaštićeni. Dodatno, OptiPlex 7040 SFF je temeljito testiran i certificiran da radi sa različitim popularnim softverskim aplikacijama, pa se možete osloniti da će zadovoljiti vaše računarske potrebe.

OptiPlex 7040 SFF je također izuzetno svestran, sa različitim opcijama konfiguracije dostupnim kako bi odgovarao vašim specifičnim potrebama. Bez obzira da li tražite računar za osnovne zadatke produktivnosti ili visoko performantnu radnu stanicu za kompleksne grafičke i video projekte, OptiPlex 7040 SFF se može prilagoditi kako bi zadovoljio vaše jedinstvene zahtjeve.

Sve u svemu, DELL OptiPlex 7040 SFF desktop računar sa Intel-ovim procesorom šeste generacije i5 je snažan, pouzdan i svestran uređaj koji je idealan za privatnu i poslovnu upotrebu. Bez obzira tražite li elegantan i kompaktan desktop računar za vašu kućnu kancelariju ili visoko performantnu radnu stanicu za vaš posao, OptiPlex 7040 SFF je izvrstan izbor koji će sigurno zadovoljiti sve vaše računarske potrebe.

Tehničke specifikacije
Procesor Intel i5 6500
Memorija 8GB DDR4
Hard disk SSD 240GB
Grafička kartica Intel HD Graphics 530
Mrežne karakteristike Gigabit Ethernet, 802.11ac Wi-Fi
Optički uređaj Nema optički uređaj
Portovi 6 x USB 3.0, 4 x USB 2.0, HDMI, DisplayPort, VGA
Dimenzije 29,2 x 9,26 x 29,0 cm
Operativni sustav Windows 10 Pro

Based on 0 reviews

rang
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ocijeniti “Računar DELL OptiPlex 7040 Mini SFF (Refurbished)”

Nema novih recenzija.