Firma “EM-ELECTRONICS” d.o.o. osnovana je 15.01.2010.godine sa sjedištem u Živinicama na adresi Pašage Gogića bb. Osnovna djelatnost po osnivanju bila je uvoz i ugradnja sigurnosnih sistema sa dva stalno uposlena radnika. Imali smo sreću da smo se u samom početku mogli dokazivati na velikim projektima te smo ubrzo stekli dobre poslovne preporuke. Pažljivim planiranjem i ozbiljnim odnosom prema povjerenim poslovnim zadacima uspjeli smo za veoma kratko vrijeme ostvariti rast u svim segmentima.
Bitno je naglasiti da firmu ne opterećuju kreditna zaduženja niti dugovi prema dobavljačima.

VIDEO NADZOR:
Zašto investirati u sigurnosni sistem?
U današnje vrijeme potreba za video nadzorom i alarmnim sistemom sve je veća, a upotreba kamera za video nadzor u osiguranju prostora postala je vrlo popularna zahvaljujući smanjenju cijena nadzorne opreme. Već sam pogled na sigurnosne kamere u Vašem objektu može odbiti dobar dio potencijalnih provalnika. Na tržištu danas postoje mnoge vrste kamera za video nadzor pa je moguće pronaći sigurnosno rješenje za gotovo svaki budžet, ali njihova kvaliteta i mogućnosti variraju kao i njihova cijena. Mi Vam možemo ponuditi slijedeće vrste kamera: unutrašnje, vanjske, fiksne, pokretne i lažne.


FISKALIZACIJA

“EM-ELECTRONICS” certificirani distributer i serviser fiskalne opreme

U mogućnosti smo Vam ponuditi opremu za fiskalizaciju po veoma povoljnim uslovima. Certificirani smo zastupnici proizvođača fiskalne opreme i to;

– TRING d.o.o. Gračanica
– Config d.o.o. Mostar

Zašto nas odabrati?
Za klijente sa opština: Živinice, Banovići, Kalesija i Kladanj mi smo jedini ozbiljan partner u procesu uvođenja i servisiranja fiskalne opreme. Posjedujemo tim koji ima iskustvo da izvrši sve Zakonske procedure od momenta fiskalizacije do momenta postavljanja uređaja i edukacije korisnika.
Podrška korisnicima
Za proces fiskalizacije pripremili smo adekvatnu tehničku podršku. Svim klijentima koji potpišu sa nama ugovor o distribuciji i servisu fiskalne opreme bićemo na raspolaganju 24h svakog dana. Za Više informacija o procesu fiskalizacije za područje FBiH možete pročitati na oficijelnoj stranici Porezne uprave Federacije Bosne i Hercegovine. Napominjemo da je veoma Važno da znate koje su sve zakonom propisane obaveze u navedenom procesu fiskalizacije.

Svoje primjedbe, pohvale i sugestije možete nam poslati na mail mirza@em-electronics.ba ili preko kontakt obrasca.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

em-electronics