THERMA V - monoblok s izlazom vode do 65°C

LG TOPLOTNA PUMPA HM051M.U43 R-32

LG toplotna pumpa

THERMA V – monoblok s izlazom vode do 65°C

  • Monoblock
  • Visoki učinak grijanja čak i pri niskoj temp. okoline (-25° C)
  • Pouzdano grijanje s izlazom temp. do 65° C
  • Visoka energetska učinkovitost (SCOP4,45 / A+++)
  • Ekološki održiva radna tvar R32
  • Upravljanje potrošnjom (pametna kontrola grijanja)
  • Udaljeno upravljanje (LG Wi-Fi rješenje SmartThinQ™) 
  • Nazivni kapacitet – Grijanje: 5,5 kW
  • Nazivni kapacitet – Hlađenje: 5,5 kW
LG THERMA V R32 Monoblok je sve-u-jednom uređaj opremljen inovativnim i ekološki prihvatljivim kompresorom R1 i radnom tvari R32. Ova jedinica može raditi u ekstremno hladnim vremenskim uvjetima do -25℃ te zagrijati vodu do 65℃.

LG raspolaže velikim znanjem u području kompresora i tehnologije motora, što čini odličnu bazu za stvaranje energetski učinkovitih uređaja. Jedinstveni Smart senzor iz LG-a, s kontrolom tlaka i temperature, prepoznaje tlak izravno za brži i točniji odgovor na varijacije opterećenja. Čak i u slučaju iznenadnog kvara uređaja, Therma V nastavlja s radom do servisa. LG tehnologija čini svakodnevni život lakšim, a dom mjesto u kojem ugodno boravite.
 
Inverterska tehnologija tvrtke LG smanjuje energetske troškove, pri čemu se isključivo koristi energijom koja je potrebna za rad. Sezonski auto način rada automatski prilagođava grijanje i hlađenje te grijanje vode ovisno o vanjskoj temperaturi.
 
 
Kako radi THERMA V R32 Monobloc?
Toplina koju generira vanjska jedinica izmjenom topline s vanjskim zrakom se preko izmjenjivača topline prenosi na vodu koja se dalje koristi za grijanje i potrošnu toplu vodu (PTV).
 
 
Pouzdano grijanje
THERMA V R32 Monobloc omogućava pouzdano i snažno grijanje unutarnjeg prostora. Radi jednako učinkovito i pri ekstremno hladnom vremenu, čak do -25°C. Štoviše, postiže maksimalnu izlaznu temperaturu vode od 65 °C.

 
Revolucionarni R1 kompresor
THERMA V R32 Split opremljen je revolucionarnim kompresorom R1, a koji je napredniji u usporedbi s uobičajenim kompresorima. Pužna komponenta kompresora spuštena je u njegov donji dio, zbog čega se smanjuje vibracija istoga i tako povećava sveukupna učinkovitost i pouzdanost. Nadalje, poboljšano je i područje rada kompresora (10Hz do 135Hz), a u usporedbi s uobičajenim tipom.
 
 
Ekološki održiva radna tvar
THERMA V R32 Split opremljen je radnom tvari R32 koja je ekološki održiva i ima potencijal globalnog zagrijavanja (GWHP) od 675, što je 70% manje nego kod radne tvari R410A. S radnom tvari R32, THERMA V R32 Split izrazito je energetski učinkovit i predstavlja zelenije rješenje za grijanje.
 
 
Pametno upravljanje grijanjem
Intuitivno korisničko sučelje omogućuje jednostavno i brzo upravljanje dodirom, a korisnici mogu napraviti raspored prilagođen svom načinu života. Štoviše, dnevno i mjesečno praćenje potrošnje energije omogućuje učinkovito upravljanje energijom.
 
 
Daljinsko upravljanje gdje god se nalazili
Pomoću aplikacije LG ThinQ™ korisnici mogu jednostavno upravljati sustavom grijanja u svakom trenutku s bilo kojeg mjesta. Udaljeni pristup sustavu grijanja korisnicima nudi maksimalnu udobnost.
 
 
Jednostavna i brza instalacija
Kao cjelovito rješenje za grijanje, vanjska jedinica za THERMA V R32 Monobloc sastoji se od 3 glavne komponente.
 
 
Jednostavno pružanje usluge
Cjelovito rješenje za grijanje s ugrađenim glavnim komponentama omogućuje jednostavnu instalaciju bez dodatnih radova na cjevovodu radne tvari. Instalateri mogu jednostavno provjeriti i pružati usluge uklanjanjem samo 3 vijaka uklj. pristup filtru bez potrebe za dodatnim alatima (kopče).

 
Definiranje postavki prije instalacije
Temeljem informacija o mjestu instalacije, instalateri mogu namjestiti i spremiti postavke prije same instalacije, a pomoću konfiguratora LG THERMA V. Na mjestu instalacije instalater će umetnuti memorijsku karticu u daljinski upravljač i aktivirati pohranjene konfiguracijske podatke. Ovo omogućuje jednostavno i brzo puštanje u rad.
 
 
Jednostavno i brzo održavanje
Daljinski upravljač može pohraniti do 50 povijesnih stavki i tako omogućiti jednostavno utvrđivanje uzroka kvara ili greške te omogućiti brzi pronalazak rješenja.