video nadzor

Em-Electronics doo – ovlašteni za prodaju, montažu i servisiranje najboljih brendova u svijetu videonadzora i alarmnih sistema!

Svoje brige prepustite timu sa iskustvom!

Tu smo da vam pomognemo pri odabiru pravog sistema koji će najbolje funkcionisati za vas!

Javiti nam se možete preko kontakt forme na stranici, preko maila nezir@em-electronics.ba ili na broj telefona:  +387 61/288-413

5/5

Dahua Technology je svjetski lider u pametnim videocentričnim IoT (internet of things) rješenjima. Bazirani na tehnološkim inovacijama, Dahua Technology nudi sigurnosna rješenja, sisteme i usluge za krajnje korisnike.

Sa više od 16000 zaposlenih (od toga više od 50% u istraživanju i unapređenju) Dahua rješenja, proizvodi i usluge nalaze se u više od 180 zemalja i regija. Od osnivanja prvog 8-kanalnog samorazvijajućeg DVR u 2002 godini, Dahua Technology su se posvetili tehnološkoj inovaciji i kontinuirano su povećavali investicije u daljnje istraživanje i unapređenje stavljajući 10% godišnje zarade u te svrhe. Kompanija nastavlja sa istraživanjem potencijalnih prilika baziranih na novim tehnologijama.

EM-Electronics doo već 10 godina se aktivno bavi prodajom i ugradnjom Dahua opreme. Slobodno nas kontaktirajte kako bi pronašli najbolje rješenje za Vas.

hikvision

Hikvision je svjetski lider u pružanju usluga i prodaji proizvoda vezanih za sigurnosne sisteme.

Osnovana 2001. godine, kompanija trenutno ima preko 40 hiljada uposlenih, više od 200 tehnoloških partnera, 600 patenata te 53 ureda u Kini i svijetu. 

Više od 8% godišnjeg prihoda ulaže se u istraživanje i razvoj. U fokusu istraživanja tog sektora su perceptivne tehnologije, analiza inteligentnih tehnologija, pohrana podataka, cloud servisi te multimedijalne tehnologije.