em-electronics

Em-Electronics doo – ovlašteni za prodaju, montažu i servisiranje mnogih brendova klima uređaja!

Ugradnjom klima uređaja bavimo se već 10 godina, te smo u tom periodu ugradili preko hiljadu klima.

Tu smo da vam pomognemo pri odabiru pravog klima uređaja za vas! 

Javiti nam se možete preko kontakt forme na stranici, preko maila admir@em-electronics.ba ili na brojeve telefona: +387 63/790-540 i +387 61/288-413

5/5
vivax

Vivax klima uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućavaju napredne funkcionalnosti, a osim toga svojom brigom za zaštitu okoliša spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu. Vivax klima uređajima moguće je upravljanje putem pametnog telefona čak i u trenucima kada ste udaljeni od samih klima uređaja.

Ugodan, temperiran i čist zrak prvi je preduslov da se osjećate ugodno u nekom prostoru. Pri tome razina buke izrazito je važna, a Vivax klima uređaji s obzirom na najnovija tehnološka dostignuća pridonose izrazito tihom radu kako kod hlađenja, tako i kod grijanja prostora.

Uz trogodišnju garanciju i osiguranu servisnu podršku Vivax klima uređaji danas su BEST BUY proizvod za svakog kupca. Vivax u ponudi nudi široki asortiman klima uređaja, od mono zidnih split sistema, multi inverter zidnih, podnih i kasetnih sistema, mobilnih klima uređaja, pa sve do podno-stropnih, kanalnih i kasetnih komercijalnih uređaja i toplotnih pumpi. Sa Vivax asortimanom klima uređaja u stanju smo odgovoriti na sve potrebe tržišta.

5/5

Kompanija Gree Electric Appliances, osnovana 1991. godine, je najveći svjetski proizvođač uređaja za klimatizaciju.

Stalnim ulaganjem u razvoj i obuku zaposlenih Gree je razvio preko 50.000 patenata i postao uzor mnogim svjetskim kompanijama koje uspešno razvijaju inovativne i energetski efikasne proizvode.

U kompaniji Gree zaposleno je 100.000 radnika, sa preko 8.000 inženjera, u 14 proizvodnih baza širom svijeta sa godišnjom proizvodnjom od 60 miliona stambenih klima uređaja i 7 miliona komercijalnih uređaja za klimatizaciju. Proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, 400 serija i preko 7.000 modela.

Više od 300 miliona zadovoljnih korisnika na svijetu u više od 200 regija.

Gree je uspostavio 926 certifikovanih laboratorija da bi osigurao pouzdanosti i vrhunski kvatiteta proizvoda.

5/5

Azuri klima uređaji omogućavaju Vam neometano uživanje u ugodnom okruženju u svim vrstama stambenih objekata. Sjajne performanse, visoki stepen energetske učinkovitosti te moderan dizajn i izgled unutrašnjih jedinica, odražavaju njihovu kvalitetu, pouzdanost i profinjenost, te ih izdvajaju u klasu za sebe. Njihove osobine čine ih idealnim partnerima u kući, ali i u kancelarijama i firmama. Osiguravaju Vam zdrav i siguran okoliš zahvaljujući visokoučinkovitim filterima koji uklanjaju bakterije, prašinu, neugodne mirise i ostale nečistoće iz zraka.

Ovi klima uređaji nude najbolji omjer između idealne temperature i minimalne potrošnje energije. Svojom paletom proizvoda, visokom energetskom učinkovitošću, ekološki prihvatljivim radnim medijom te visokim performansama pružaju vrhunski komfor za one koji žele samo najbolje za sebe i svoju porodicu.

5/5
vox klima

VOX electronics je prepoznatljiv brend za potrošačku elektroniku i male kućanske aparate, rođen 2003. godine. VOX posluje na globalnom nivou, sa sjedištem u Europi, u Beogradu.

VOX electronics je međunarodni brend koji je okupio tim vrhunskih stručnjaka iz različitih zemalja širom svijeta iz oblasti kreiranja, dizajna i proizvodnje električnih uređaja za svakodnevnu upotrebu.
VOX tim se obraća čovjeku modernog doba i ciljano radi na unapređenju proizvoda i „customer care“ usluga, a samim tim i na poboljšanju kvaliteta života potrošača.

“Iskreno vjerujemo da uređaji koje proizvodimo kao i sam život uvijek mogu biti uzbudljiviji, ljepši i zabavniji nego što nam se čini, i to je poruka koju želimo prenijeti svim našim kupcima, ma gdje se oni nalazili.”

klime klima em-electronics